Jachtseizoen: 'Boeven' Peter Gillis en Rob Geus op de vlucht vanaf Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Veel selfies en nieuwsgierige jeugd vanmiddag (Dinsdag 3 mei 2022) op het Middeldijkerplein in Barendrecht. De YouTubers -en TV-makers- van StukTV kwamen hier tegen het eind van de middag TV opnames maken voor het programma ‘Jachtseizoen’. In het programma slaan 2 bekende personen op de vlucht voor de ‘jagers’, de Stuk TV heren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens.

Bij de opnames op het Middeldijkerplein was het presentatietrio aanwezig alsook de 2 personen die op de vlucht slaan: Barendrechter Rob ‘hier word ik niet vrolijk van’ Geus en Peter ‘hatseflats’ Gillis. Het eind vond plaats bij restaurant de Wensboom, het restaurant van Rob Geus. Rob Geus en Peter Gillis werden hier in de opvallende oranje overal gehesen.

De verschijning van de ‘Jachtseizoen’ auto’s, de opvallende Rolls Royce van Gillis alsook de aanwezigheid van de bekende TV gezichten, waaronder ook de zoon van Gillis, zorgden voor een toeloop van de lokale jeugd om toch even een selfie met ze te maken. Wanneer de opnames worden uitgezonden is vooralsnog onbekend.

Update: Het ging vermoedelijk om het einde (ipv begin) van het spel (zie de emmers op de foto’s; normaliter krijgen de verliezers van het spel een straf, bijv. dat er iets over de anderen heen wordt gegooid)

Foto’s ingezonden door: Hennie / BarendrechtNUBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »