Eerste editie Lekker & Live 2020 afgelast, kaarten blijven geldig voor 2021 editie

BARENDRECHT – Het muziekevenement ‘Lekker & Live’ op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli heeft de line-up van artiesten gewijzigd. Toen het evenement werd aangekondigd, waarvan de eerste editie al in de zomer van 2020 gepland was, stond zangeres Glennis Grace nog op het programma. Vandaag (Vrijdag 22 april 2022) laat de organisatie weten dat ze toch niet zal optreden in Barendrecht.

De organisatie zelf meldt geen reden bij de programmawijziging. Wel raakte Glennis Grace recent in opspraak nadat ze bij een geweldsincident in een supermarkt betrokken raakte. De zangeres werd aangehouden en zat 3 dagen in de gevangenis. Begin april plaatste ze nog excuses op social media. Ze wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling van supermarktpersoneel.

Donnie en Frans Duijts

De organisatie van Lekker & Live: “De line-up voor vrijdag 15 juli 2022 is iets gewijzigd. Glennis Grace heeft plaatsgemaakt voor zowel Donnie als Frans Duijts! Daarnaast komt ook Wim Dalmee langs om het feest compleet te maken.” Het evenement zal plaatsvinden op het terrein direct naast station Barendrecht (bedrijventerrein Dierenstein). De gemeente heeft begin dit jaar €30.000 uitgetrokken om het terrein -vooralsnog uitsluitend voor Lekker & Live- te egaliseren. Het evenement zou eerder in de Zuidpolder plaatsvinden, maar hierop kwam weerstand uit de politiek. De gemeente ging daarna met de organisatie op zoek naar een nieuwe locatie.

Een ticket voor Lekker & Live op vrijdag kost €45,- en voor de zaterdag €49,50. Een weekendticket (2 dagen) is beschikbaar voor €84. Een kluisje kost tussen de € 8.50 en €10.50 per dag. De minimale toegangsleeftijd tot het festivalterrein is 18 jaar en geldt voor iedere bezoeker.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »