Bazarwinkel deelt cheques uit aan goede doelen

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag (19 juni) sloot de Bazarwinkel aan de Middenbaan in Barendrecht de deuren. In vier weken tijd zijn er heel veel spullen verkocht en daarmee is geld opgehaald voor de vier goede doelen:

ZWO Project Mencoldes in Colombia, Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF. De opbrengst werd zaterdagmiddag geschat op € 6.000. Zodoende kon voorzitter Leen Pot vier symbolische cheques van elk € 1.500 uitreiken voor de goede doelen.

Bazarwinkel

Vorig jaar werd voor het eerst een Bazarwinkel gehouden als alternatief voor de Bethelbazar. De organisatie moest nu toch anders te werk gaan omdat de beperkende maatregelen dit jaar strenger waren dan vorig jaar; er mochten minder mensen tegelijkertijd in de winkel zijn.

De Bazarcommissie heeft een grote groep vrijwilligers waardoor de bemensing vier weken lang mogelijk was. Ook al was het concept winkel niet nieuw, er is weer veel werk verzet door de creatieve vrijwilligers om de winkel met leuke artikelen te vullen. Deze tweede Bazarwinkel is zeker een succes te noemen, maar de Bazarcommissie hoopt volgend jaar toch weer een ‘echte’ Bethelbazar te kunnen houden.

Foto: Organisatie BazarwinkelBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »