Alle huishoudens in Barendrecht ontvangen deze week een afvalpas voor ondergrondse containers

BARENDRECHT – Om beschadiging zoveel mogelijk te voorkomen, worden containers en prullenbakken tijdens de jaarwisseling afgesloten. Zowel ondergrondse containers, prullenbakken alsook kledingcontainers worden op verschillende momenten afgesloten. Vanaf vandaag (Maandag 21 december 2020) worden de prullenbakken in het buitengebied afgesloten.

Ondergrondse containers

Op donderdag 31 december worden de ondergrondse containers afgesloten. Op vrijdag 1 januari worden de ondergrondse containers weer geopend.

Prullenbakken

Op maandag 21 december worden de prullenbakken in het buitengebied en aansluitend in de wijken afgesloten. Op donderdag 31 december worden de prullenbakken in winkelcentra afgesloten. Op zaterdag 2 januari worden de prullenbakken in de winkelcentra weer geopend. Maandag 4 januari starten we met het openen van de prullenbakken in de buitengebieden en de wijken.

Kledingcontainers

Op dinsdag 29 december worden de kledingcontainers van Opnieuw & Co afgesloten. Op zaterdag 2 januari worden de kledingcontainers weer geopend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »