Sinterklaasactie door de coalitiepartijen

BARENDRECHT – In verband met Sinterklaas deelden de coalitiepartijen uit de gemeenteraad van Barendrecht vandaag (Zaterdag 5 december 2020) sinterklaaspresentjes uit. Bewoners van Borgstede, de Oude Haven, Maashoek, de Notenhof, Stichting IJsselmonde Oost, Meliom, Parckhaven, ASVZ en Pameijer kregen van leden van de coalitiepartijen een stuk speculaas cadeau met een groet in sinterklaas-stijl:

Niemand is ooit te groot of klein om mee te doen met aan het Sinterklaasfestijn. Juist in deze Coronatijd heeft iedereen behoefte aan gezelligheid. Daarom brengen we met plezier; Kleine presentjes, daar en hier; Voor u, wat lekkers om van te genieten.

Uitdelen

Vanochtend tussen 11.00 en 12.00 uur werden de diverse locaties bezocht. Martijn van Meppelen Scheppink namens de coalitiepartijen (PvdA, D66, GroenLinks, CDA, ChristenUnie SGP en VVD): “De reacties waren hartverwarmend en positief. Voor veel bewoners is de coronatijd niet makkelijk. Voor hen was het coronaveilig georganiseerde bezoek een welkome afwisseling. En het is natuurlijk altijd leuk om een presentje van Sint en de pieten te ontvangen.

Voor de leden van de coalitiepartijen was het ook leuk om aan de actie mee te doen. “Normaal moeten we in de gemeenteraad op de centjes passen en kritische keuzes maken. Vandaag (Zaterdag 5 december 2020) konden we eens lekker voor Sinterklaas spelen”, aldus één van de deelnemers aan de actie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »