Trein (Sprinter) op Station Barendrecht

BARENDRECHT – In november werkt ProRail aan het spoor rond Rotterdam: Het gaat in totaal om 18 projecten, van Schiedam tot Moerdijk. Zo worden er onder andere bij IJsselmonde (tussen Rotterdam en Barendrecht) dertig wissels vervangen en de bovenleiding alsook het treinbeveiligingssysteem aangepast.

Door de werkzaamheden is er 9 dagen geen of beperkt treinverkeer tussen Rotterdam Centraal en Dordrecht

Geen treinen

Vanwege deze werkzaamheden rijden er tussen donderdag 12 november 19:00 uur en zondag 15 november 2020 geen treinen van/naar station Barendrecht. De NS zet stopbussen in van Barendrecht naar Zwijndrecht en van Barendrecht naar Lombardijen, Zuid en Rotterdam Centraal (let op: geen stop op Rotterdam Blaak vanwege wegwerkzaamheden bij station). Tussen Rotterdam Centraal en Blaak rijdt een apart taxibusje van de NS.

Aangepaste dienstregeling

Van zaterdag 7 tot en met donderdag 12 november 2020 moeten reizigers ook rekening houden met de werkzaamheden. Er zullen in deze periode wel sprinters rijden van/naar station Barendrecht, maar via een aangepaste dienstregeling. Tussen 16 en 18 november zijn de werkzaamheden in de regio nog gaande, maar heeft het (vooralsnog) geen impact op het treinverkeer van/naar station Barendrecht.

Alle informatie, voor de hele regio Rotterdam is terug te vinden op de website van de NS.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »