Picknick in 't Park 2020 gaat definitief niet door

BARENDRECHT – Het muziek en foodtruck evenement ‘Picknick in ‘t Park’ gaat dit jaar definitief niet door. Vanwege de coronamaatregelen eerder dit jaar moest het evenement al worden uitgesteld. De organisatie besloot toen om optimistisch naar de toekomst te kijken en het evenement te verplaatsen naar september 2020: “Om toch een sprankje hoop te houden voor dit jaar

Vandaag heeft de organisatie bekend gemaakt het evenement voor 2020 volledig af te gelasten. De hoop van april, dat de anderhalvemeter maatregel voor buiten zou komen te vervallen, is niet uitgekomen: “Daarom hebben wij toch moeten besluiten de editie van Picknick in t Park dit jaar niet door te laten gaan.

Niet haalbaar

De organisatie heeft de knoop tot afgelasting moeten doorhakken: “Langer wachten met deze beslissing te nemen is met het oog op onze leveranciers, foodtrucks en artiesten niet te doen.” Daarnaast is het met alle maatregelen financieel niet haalbaar voor de organisatie en foodtruck eigenaren: “Daarnaast brengt dit extra kosten met zich mee en zal het aantal bezoekers slechts beperkt kunnen zijn wat ook niet de beleving geeft zoals wij die graag neerzetten.

De 2021 editie van Picknick in ‘t Park is al wel ingepland: De nieuwe datums voor het evenement zijn 18 en 19 juni 2021.

Artikelfoto: Picknick in ‘t Park 2019; Duizenden bezoekers kwamen tijdens het tweedaagse evenement ‘Picknicken in ‘t Park’Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »