Picknick in 't Park verplaatst naar weekend in september 2020: "Sprankje hoop houden"

BARENDRECHT – Op 19 en 20 juni  2020 had Picknick in ‘t Park weer moeten plaatsvinden in Park Buitenoord. Het foodtruck en muziek evenement kan op die datum echter niet doorgaan vanwege het verbod op evenementen tot 1 september 2020 om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Stichting All-Events, de organisator van Picknick in ‘t Park: “Net als veel andere evenementen kan ook ook Picknick in t park helaas niet doorgaan. Wij hadden nog stille hoop maar kunnen de maatregelen begrijpen.

Hoop houden

De organisator blijft optimistisch over het op een later moment in 2020 organiseren van het evenement: “Om toch een sprankje hoop te houden voor dit jaar hebben wij, als het met de regelgeving kan, nieuwe datums: 18 en 19 september 2020. Als iedereen zich aan de regels blijft houden gaat dat misschien lukken! Houd de datum vrij, zodat je dit spektakel niet mist!

De afgelopen jaren trok het tweedaagse evenement duizenden bezoekers naar Park Buitenoord, met vorig jaar  Snollebollekes als hoofdact.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »