Prijsindicatie nieuwbouw appartementen Botterlocatie rond de €425.000, penthouse vanaf €850.000

BARENDRECHT – De koopwoningen binnen het nieuwsbouwproject op de Botterlocatie zullen naar verwachting rond de €450.000 gaan kosten, zo heeft de makelaar vandaag (Woensdag 4 december 2019) bekend gemaakt. Naar verwachting gaan de woningen in februari/maart 2020 in de verkoop.

Over 3 gebouwen worden er 70 levensloopbestendige appartementen gerealiseerd. Het gaat om ca. 50% sociale huur-, ca. 25% middeldure huur en ca. 25% koopwoningen. De verhuur van de sociale (55+) huurwoningen zal via Patrimonium verlopen.

Prijsindicatie

Delta NVM Makelaars: “Wij krijgen veel vragen over het prijsniveau; mensen zijn benieuwd in welke prijsklasse de koopwoningen zullen vallen. Aangezien de verkoopstukken en ook technische uitgangspunten nog niet definitief zijn, is er nog geen definitieve prijslijst. Wel kunnen wij indicatief aangeven dat de koopsommen vanaf ca. € 425.000,- zullen liggen.” Definitieve prijzen volgen later.

Penthouses

Daarnaast meldt de makelaar dat er 2 penthouses worden gerealiseerd op de bovenste etage, met ‘een groot dakterras’. Deze zullen worden verkocht vanaf circa €850.000 en zijn gelegen op het gebouw aan de rand van Park Buitenoord / Buitenlandse Baan.

Nieuwbouwproject ‘De Heemraedt’ aan de Rijnstraat heeft ook een penthouse op de bovenste verdieping(en) van het complex, maar deze 9 ton kostende woning is tot op heden nog niet verkocht.

Zie ook: Verkoop nieuwbouw appartementen aan de Botter begin 2020 van start en Ontwikkelaar gekozen voor woningbouw Botterlocatie: 70 appartementen over 3 gebouwen

Beeld: Delta NVM Makelaars Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »