Roby (27) overleden in Hospice de Reiziger: Laatste wens om geld in te zamelen voor Hospice

BARENDRECHT – Vandaag (Donderdag 28 november 2019) zou Roby (foto) jarig zijn geweest. Roby kwam twee weken geleden, op woensdag 13 november, echter op 27 jarige leeftijd te overlijden in Hospice de Reiziger aan de Voordijk.

De vrouw had als laatste wens om geld in te willen zamelen voor Hospice de Reiziger. Inmiddels is er via de doneeractie pagina door 117 donateurs al €1.405 opgehaald.

Update 11 januari 2020: Hospice de Reiziger: “Maandag is door het zusje van een in november overleden jonge gast een schitterend bedrag van €2615 gedoneerd. Dit heeft zij opgehaald als dank voor de goede begeleiding door vrijwilligers in het Hospice. Wij zijn blij dat ook jonge mensen zich verbonden voelen met ons Hospice.

Inzameling

Jessie Essers, zus van Roby: “Wij zijn bezig om geld in te zamelen voor Hospice de Reiziger in Barendrecht. Mijn zus heeft hier gelegen en haar laatste wens was om geld in te zamelen voor het hospice. Ze is daar helaas op 27 jarige leeftijd overleden en vandaag (Donderdag 28 november 2019) is ze jarig. We hopen daarom enorm dat haar laatste wens nog in vervulling mag gaan.

Hospice de Reiziger

Zus Jessie, mede namens haar familie: “Roby heeft haar laatste periode in een heel mooi rustig en vredig hospice mogen doorbrengen. Niks was te gek en de mensen stonden altijd voor haar klaar. Wij weten dan ook dat Roby haar laatste wens was om nog geld in te zamelen voor Hospice de Reiziger. Het hospice loopt daar bijna met allemaal vrijwilligers en niks is te gek! Ze leveren hartstikke goede zorg en er wordt elke dag heerlijk vers gekookt. Ook wij weten dat het hospice daarom ook veel op donaties draait.”

“Ik wil graag in juni de Ladies Run lopen, maar dan niet voor de Ladies Run zelf, maar wel voor het hospice omdat hun het ook dubbel en dwars verdienen. Hopelijk kunnen we met ze allen Roby haar allerlaatste wens in vervulling laten gaan op haar verjaardag 28-11. Ze zou dit het allermooiste verjaardag cadeau vinden dat weten wij zeker!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »