Happyween afgesloten met activiteiten en vuurshow bij Hof van Maxima

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag vond het slotfeest plaats van Happyween, een reeks activiteiten in Barendrecht als tegenhanger voor het griezelige Halloween. Bij Happyween draait het om gezelligheid en vrolijkheid, schrikken of enge poppen horen daar niet bij.

Zaterdagavond werd de week van activiteiten afgesloten met actief en creatief vermaak voor de kinderen. Vanwege de harde wind moesten alle activiteiten binnen in het Hof van Maxima plaatsvinden, maar ook daar was ruimte voor een springkussen (ipv een grote stormbaan op het schoolplein), de grote knutselhoek en het oefenen met circuskunstjes. Ook was er, naast alle gratis activiteiten, door de organisatie gezorgd voor iets te eten en te drinken.

Rond 20:15 uur ‘s avonds werden alle deelnemers gevraagd naar de vuurshow te komen kijken. En hoewel Happyween niet eng is, was het voor veel kinderen zeker wel een spannend moment: Een vuurshow op het schoolplein met o.a. een jongleur die gebruik maakte van stokken die in brand stonden. Ook werden er ‘vuurbollen’ rondgeslingerd over het plein, tot groot enthousiasme van de aanwezige kinderen. Met de vuurshow werden de Happyween festiviteiten afgesloten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »