FOTO'S: Happyween lichtjesoptocht door Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteravond (Vrijdag 1 november 2019) vond de eerste lichtjesoptocht van Happyween plaats in Barendrecht. Happyween is het tegenovergestelde van Halloween: Alle kinderen was gevraagd om zich vrolijk, gezellig of feestelijk aan te kleden. Skeletten, bloed en doodshoofden, zoals je die bij Halloween ziet, waren op dit feestje niet van de partij.

Lichtjesoptocht

De optocht vertrok gisteravond (Vrijdag 1 november 2019) om 19:00 uur vanaf de Boerhaavelaan en is via o.a. de Dorpsstraat, Schaatsbaan, Hoefslag en Talmaweg een rondje door Barendrecht gelopen. Voorop werd de groep geleid door een drumband. Onderweg waren er voor de kinderen een aantal plekken waar snoepjes werden uitgedeeld. Bij terugkomst aan de Boerhaavelaan stond de chocomelk klaar en was er nog iets te snoepen.

Hoewel het gisteravond (Vrijdag 1 november 2019) nat druilerig weer was, liepen er toch zo’n 250 deelnemers mee in de optocht. Veel kinderen hadden een (zelfgemaakte) lampion meegenomen.

Zie ook: Eerste Happyween met lampionnenoptocht in Barendrecht: “Niet iedereen houdt tenslotte van griezelen!”
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »