Politieauto

BARENDRECHT – Vrijdag 24 januari 2014 werd omstreeks 22:00 uur op de Lavendelhof een 24-jarige vrouw beroofd. Sindsdien heeft de politie de zaak onderzocht, maar dit heeft nog niet geresulteerd in aanhoudingen van de verdachten.

Bedreiging met vuurwapen

De vrouw reed op haar blauwe damesfiets van het NS station Barendrecht op het bruggetje van de Lavendelhof nabij de Kwikstaart. Een tegemoet rennende jongeman bedreigde haar plotseling met een vuurwapen en nam haar handtas mee. Hij had een donkere huidskleur, een stevig postuur, was ongeveer 1.80m lang en droeg een grijze joggingbroek en donkere jas. Kort daarop rende een tweede man richting het slachtoffer en pakte haar mobiele telefoon af. Deze verdachte was licht getint, had een smal postuur en was ongeveer 1.55m lang. Hij had zwart kort stekelhaar en droeg een lichtbruine jas. De daders vluchtten richting de Koreanderhof.

Getuigenoproep

De politie is direct een onderzoek gestart, maar dit heeft nog niet geleid tot aanhoudingen. De politie wil graag in contact komen met getuigen van deze straatroof. Mogelijk hebben getuigen de daders zien lopen op de Korianderhof of vóór de beroving op de Lavendelhof of Kwikstaart. Heeft u iets gezien of heeft u informatie, dan vragen wij u contact op te nemen met 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »