Deelnemers Hemelvaart Motorrit 2018 vertrokken

BARENDRECHT – Donderdagochtend om 9:15 uur vertrekken de 230 deelnemers van de 25e Hemelvaart Motorrit vanaf de Bachlaan (sporthal Aksent). Het publiek wordt van harte uitgenodigd door de organisatie om te komen kijken en de deelnemers uit te zwaaien.

De deelnemers van de motorrit zijn al vanaf 8:00 uur welkom voor een ontbijtje door de organisatie van Danceclub The Hit, één van de goede doelen die worden gesteund door de Motorrit. Hospice de Reiziger is het tweede goede doel dat wordt gesteund met de opbrengst van de motorrit (inschrijfgeld en sponsoren).

UPDATE: Kaart met live locatie van de Motorrit

Start en terugkomst in Barendrecht

De 180 motoren zullen vanaf Aksent beginnen aan een rit van 195 kilometer door de regio. De stoet motoren zal aan het begin eerst een stukje door de naastgelegen wijk rijden (Bachlaan – Harplaan –  Triangelweg – Bachlaan – onderdoorgang A29 -> over het terrein van Hospice de Reiziger). Bij de terugkomst in Barendrecht rond 17:00 uur hoopt de organisatie ook weer op een warm onthaal voor de deelnemers door het publiek langs de route (oa Barendrechtseweg).

De exacte locatie, en dus ook terugkomst in Barendrecht, zal net als vorig jaar de hele dag live te volgen zijn via BarendrechtNU. Het vertrek en de aankomst in Barendrecht worden in beeld en geluid live uitgezonden via de Facebookpagina van BarendrechtNU (*).

Over de Middenbaan

De deelnemers rijden vanaf de Dierensteinweg over de 1e, 2e, en een stuk van de 3e Barendrechtseweg (tot aan de rotonde bij de Kleine Duiker). Vervolgens rijden ze terug tot aan Het Kruispunt, om via het gemeentehuisplein richting de Lindehoevelaan te gaan.

Hier zullen, tot grote vreugde van de Motorrit organisatie, alle motoren de Middenbaan op rijden. Een bijzonder moment voor de organisatie en deelnemers, want de afgelopen jaren gaf de gemeente geen toestemming om over de Middenbaan te rijden. Petra Mol: “Met veel dank voor al het lobby werk door Jasper Kolet (Bonheur by Lust) en de flexibele medewerking van de gemeente, gaan we volgende week donderdag, onze 25e editie afsluiten met parkeren op de Middenbaan!!

Er wordt uiteindelijk geparkeerd ter hoogte van Bonheur by Lust, waar de deelnemers de dag zullen afsluiten met een diner.

Zie ook: 30 mei: Jubileumeditie van de Hemelvaart Motorrit in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »