Plan voor verbetering uitrit parkeergarage Carnisse Veste: Extra invoegstrook langs Portlandse Baan

BARENDRECHT – “Het duurt nog even, maar na de zomervakantie starten we met werkzaamheden aan de Portlandse Baan.”,aldus de gemeente Barendrecht.

Het stuk tussen de Korte Koedoodsedijk en de Vederhaven krijgt geluidswerend asfalt en er komen inhammen voor de bussen. Ook worden de kruisingen bij de Korte Koedoodsedijk en die bij de parkeergarage van Carnisse Veste aangepakt.

Werkzaamheden

Het werk start na de bouwvakantie en wordt gefaseerd uitgevoerd. De parkeergarage van Carnisse Veste blijft altijd bereikbaar, ofwel vanuit de richting Rhoon ofwel vanuit de richting Barendrecht.De werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer 2 maanden.

Voorlopig ontwerp

Op barendrecht.nl/metersmakenvindt u meer informatie en het voorlopig ontwerp (PDF). U kunt tot 31 mei 2019 uw reactie op dit ontwerp geven. Gemeente Barendrecht: “Wij zullen de reacties beoordelen en afhankelijk hiervan wel of niet meenemen in het definitief ontwerp. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer N. Mensen, telefoon 0180-69830, e-mail n.mensen@bar-organisatie.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »