Recordopbrengst en geslaagd weekend voor Bethel Bazar 2019

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Dit jaar is er een recordbedrag van €17.712,68 opgehaald met de Bethel Bazar. De organisatie bedankt bezoekers en vrijwilligers voor hun bijdrage: “We willen alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekers en andere betrokken bedanken. Zonder uw tijd, bijdragen en aankopen was het nooit gelukt! Uiteraard speelde het onverwachte mooie weer ook mee.

De opbrengst komt ten goede aan drie goede doelen: Stichting Present (Barendrecht), Wereld diaconaat Mencoldes in Colombia en Stichting Welzijn kinderen van Bal Anand in India.

Bethel Bazar

De Bethel Bazar begon afgelopen vrijdag om 19:00 uur, toen de eerste koopjesjagers het terrein op renden (video). Gisterochtend (Zaterdag 11 mei 2019) en middag was de bazar ook nog geopend. Het opgehaalde bedrag van de bazar is in de afgelopen 41 jaar nog nooit zo hoog geweest.

Zie ook het eerdere artikel over de toekomst van de  Bethel Bazar: Laatste editie van Bethel Bazar in 2020: “Het is een zeer moeilijk besluit geweest”
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »