Wijnproevers Rotary club Barendrecht doneren €4.000 aan Hospice De Reiziger

BARENDRECHT – Rotary club Barendrecht organiseerde op vrijdagavond 16 november jl. voor zijn leden, een groot aantal vrienden, partners en belangstellenden een wijn- en spijsproeverij. Dit jaar was de chique showroom van Volvo Mobility Centre in Barendrecht voor de tweede keer het ‘proeflokaal’.

De drukbezochte proeverij bracht in totaal € 4000,- op. Deze wordt gedoneerd aan de Barendrechtse stichting Hospice De Reiziger, een ‘zorgzaam thuis voor de laatste levensfase’ voor mensen uit de omgeving.

Wijnproeverij

De aanwezigen proefden op deze locatie een uitgebreid assortiment wijnen. Wijnhandel De Ridder uit Barendrecht en wijnhandel Lenselinq uit Rotterdam hadden zestig van hun mooiste wijnen opengetrokken. Iberdeli Barendrecht, importeur van Spaanse specialiteiten, sponsorde een mooie Pata Negra-ham.

Rotary club Barendrecht, bestaat nu bijna twintig jaar en heeft ruim twintig leden uit zeer uiteenlopende beroepsgroepen. Zij stellen zich ten doel met name projecten op te zetten waarmee de (lokale) gemeenschap is gediend, en in het bijzonder mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden. Wie belangstelling heeft voor het lidmaatschap kan zich melden via de website van de club.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »