Claudio knapste man in Theater Het Kruispunt: Mister International Netherlands 2018

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Zondag 17 juni 2018) vond in Theater Het Kruispunt de finale plaats van ‘Mister International Netherlands 2018’: een wedstrijd tussen de knapste mannen van Nederland.

De deelnemende mannen zijn tussen de 18 en 30 jaar, hebben de Nederlandse nationaliteit, zijn nog nooit getrouwd geweest en hebben een “goed lichaam”, aldus de organisatie. Daarnaast waren er 10 (oudere) kandidaten in de race voor de titel “Mister Senior”.

Mode, zwembroeken en gala

In een gevuld theater werd het publiek getrakteerd op drie rondes: De fashion ronde, de zomerkleding (zwembroeken) ronde en een gala-ronde. Na deze rondes vielen er een aantal deelnemers af en werden de overgebleven heren onderworpen aan de ‘final question’: een algemene vraag over de wereld en/of maatschappij waar de deelnemers een antwoord op moeten geven voor de jury.

Winnaars

Alles bij elkaar opgeteld kwam de jury aan het eind van de avond met de uitslag. Claudio Schoorstra (foto, midden) werd uitgeroepen tot ‘Mister International Netherlands 2018’ en mag Nederland gaan vertegenwoordigen bij de Mister World 2018 verkiezing in Azië. Claudio ontving zijn winnaarssjerp van Jeremy Lensink, de winnaar van de Mister International Netherlands 2017. De titel ‘Mister Senior Netherlands 2018’ werd in de wacht gesleept door Roberto (rechts op de artikelfoto). De senior-categorie was dit jaar voor het eerst onderdeel van de pageant.

Jubileum

De Mister International Netherlands pageant vierde dit jaar in Barendrecht het 5-jarig jubileum. Initiatiefnemer Lyron Martina ontving tijdens de show uit handen van collega’s een boek met foto’s vol herinneringen aan de afgelopen jaren. De enthousiaste organisator raakte hiervan zichtbaar geëmotioneerd, maar wist zichzelf snel te herpakken: Hij gaf aan de verkiezingen al jaren met veel plezier te organiseren voor alle deelnemers. Ook bedankte hij alle mensen die hem daarbij helpen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »