Kledingbank UnieK in TV programma Steenrijk, Straatarm: "Mooi initiatief om het werk van UnieK te laten zien"

BARENDRECHT – Kledingbank UnieK aan de Talmaweg in Barendrecht is aanstaande dinsdag (8 mei) om 20:30 uur te zien in het SBS6 TV programma ‘Steenrijk, Straatarm’. Ariane Verdoorn van Kledingbank UnieK: “Een klant van ons had zich opgegeven voor dit programma en hierdoor is aan ons het verzoek gekomen om hieraan mee te werken.

Het deelnemende gezin woont in Albrandswaard, maar is klant bij de Barendrechtse kledingbank. De opnames bij UnieK vonden vorige maand al plaats.

UnieK werk

Ariane Verdoorn over de keuze om mee te werken aan het programma: “Wij vonden dit een mooi initiatief om het werk van UnieK te laten zien. Ook hopen wij op deze manier onze doelgroep te bereiken. Armoede, lees ook stille armoede, blijft een gevoelig onderwerp. Volwassenen en kinderen schamen zich hier vaak nog voor. Onze deuren staan open voor iedereen die moet rondkomen van een bijstandsuitkering tot 120% van dit bedrag. Dit kan zijn door inkomsten uit loon en of uitkering.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »