12 mei: 'Heel Barendrecht bakt' met Heel Holland bakt winnaar Rutger van den Broek

BARENDRECHT – Op zaterdag 12 mei vindt ‘Heel Barendrecht bakt’ plaats in het centrum van Barendrecht. 15 deelnemers zullen hun taart maken en laten proeven. De selectie van deelnemers met het lekkerste recept is al eerder gemaakt door bakkers uit het centrum van Barendrecht.

De activiteit valt samen met de opening van het nieuwe gemeentehuisplein.

Moederdagtaarten

Bent u één van de drie miljoen liefhebbers van Heel Holland Bakt? Dan kent u vast Rutger van den Broek, winnaar van 2013. Om 15.30 uur (op de Middenbaan) beoordeelt een vakjury van Barendrechtse bakkers én Rutger van den Broek de Moederdagtaarten van 15 Barendrechtse thuisbakkers die meegedaan hebben met de taartbakwedstrijd Heel Barendrecht Bakt. Zij vragen het publiek om mee te jureren, een aantal mensen uit het winkelend publiek wordt gevraagd om mee te proeven.

De winnende taart wordt, indien de taart het toelaat, opgenomen in het assortiment van een bakker in het centrum van Barendrecht. Daarnaast ontvangt de winnaar een waardebon van €250,- voor Electro World. De tweede prijs is een dinerbon van Lust twv €100,- en de nummer drie ontvangt een high tea bon twv €50,- om te besteden bij Hollandse Heerlijkheid.

Foto van Rutger van de Broek via: WikimediaBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »