Activiteiten voor bewoners van Borgstede dankzij NLDoet vrijwilligers

BARENDRECHT – Ook Borgstede heeft afgelopen weekend meegedaan aan NLDoet. Er kwamen ‘s middags 3 dames van Menataupe Beauty Care op bezoek om de bewoonsters van Borgstede een heerlijke handverzorging te geven en de nagels keurig te lakken.

Na afloop ontving Borgstede ook nog 20 kleurtjes nagellak die ze de komende tijd kunnen gebruiken voor de bewoners.

Gezellige middag

Activiteitenbegeleidster Marjan Beekman: “Dat was een gezellige middag voor onze bewoners die het Oranje Fonds mogelijk maakte.  Er hadden zich ook vrijwilligers aangemeld ,of het was hun via school gevraagd of ze hieraan mee wilden werken.Dat was voor hun maar ook voor de bewoners een leuke ervaring.

Er was ook een naaister die namens IKEA Barendrecht mooie tafelkleden en gordijnen voor de bewoners kwam naaien. “Zodoende hebben we kennis gemaakt met 2 bedrijven die hun vrije zaterdagmiddag hebben ingezet voor Borgstede! Volgend jaar hopen we hier zeker weer aan mee te doen! Zo kunnen mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen ook kennismaken met Borgstede. En een middagje sfeer proeven en de bewoners een fijne middag aan te bieden“, aldus Marjan.

Activiteiten

Binnen Borgstede worden er vaker activiteiten georganiseerd voor de bewoners, zo werd er vorige week nog een bruidsmodeshow gehouden:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »