Publiek toegankelijke toiletten in Barendrecht herkenbaar dankzij sticker

BARENDRECHT – De gemeente Barendrecht gaat stickers aanbrengen bij alle openbare gebouwen om aan te geven dat daar toiletten openbaar toegankelijk zijn. Wethouder Vermaat vraagt winkeliers en horecaondernemers in Barendrecht om deze sticker op hun raam te plakken wanneer toiletbezoek in hun zaak mogelijk is.

Eind vorig jaar vroeg de Maag Lever Darm Stichting aandacht voor het tekort aan openbare toiletten. Een veelgehoorde klacht van buikpatiënten is het grote tekort aan publiek toegankelijke toiletten. De toiletsticker op het raam bij Barendrechtse winkeliers en horeca geeft duidelijk aan dat hun toilet beschikbaar is voor het winkelend publiek. De winkelier bepaalt zelf of eventueel een kleine bijdrage voor toiletbezoek wordt gevraagd.

Foto: Bij Limburgia kan van het toilet gebruik worden gemaakt, Dirk Vermaat en heer El Amraoui van Limburgia Barendrecht hebben er gisteren (Donderdag 11 januari 2018) de sticker opgeplakt (Fotografie: Gemeente Barendrecht/Rob Kamminga)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »