Lichtjesoptocht van OBS de Tweemaster haalt €2.400 op voor Sophia Kinderziekenhuis

BARENDRECHT – [Foto’s] OBS De Tweemaster heeft gisteravond (Woensdag 20 december 2017) maar liefst €2.400 opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis. Leerlingen en ouders liepen ‘s avonds een lichtjesoptocht door de wijk rond de school.

Het ingezamelde geld zal ten goede komen aan de Sohpia Meetbus: een mobiel onderzoekslaboratorium waarmee kinderen aan huis, in hun eigen vertrouwde omgeving, kunnen worden onderzocht.

Lichtjesoptocht

Leerlingen liepen gisteravond (Woensdag 20 december 2017) samen met hun ouders een lichtjesoptocht door de wijk Buitenoord. Onderweg kwamen ze langs kerstkoren, de kerstman en kerstverhalen: gespeeld en gezongen door leerlingen van de school. Het schoolplein was sfeervol met lampjes versierd en na de optocht zongen leerlingen hier samen kerstliedjes.

Op het plein werden daarnaast zelfgemaakt kersthangers verkocht en kon je tegen betaling op de foto bij een fotoshoot. De opbrengst hiervan is ook toegevoegd aan het bedrag voor Sophia. “Het was een geslaagde avond! Iedereen bedankt voor uw bijdrage!“, aldus OBS De Tweemaster.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »