Archieffoto: Stekker (Elektriciteit, stopcontact)

BARENDRECHT – Sinds 10:37 uur zitten diverse wijken in en rond het centrum van Barendrecht zonder stroom. Meldingen komen tot op heden o.a. uit de wijken centrum, Binnenland, Oranjewijk (deels) en de Stationsbuurt.

Updates volgen zodra er meer informatie bekend is. Netbeheerder Stedin heeft nog geen melding gemaakt van de storing. Het is daardoor nog niet bekend wat de oorzaak is en wanneer het probleem zal zijn opgelost.

Update 10:49: De hulpdiensten zijn op de hoogte gesteld van de storing. Het zou gaan om een middenspanningstoring. Stedin is op de hoogte gesteld van het probleem.

Update 10:55: Stedin laat weten dat er momenteel 1.577 klanten zonder stroom zitten. Monteurs zijn onderweg. Oorzaak nog niet bekend.

Update 10:58: Ook de politie (ivm zorgcentrum Marjoleinlaan) en ProRail (ivm spoortunnel) zijn op de hoogte gesteld van de storing. Op dit moment niet bekend of ze ook al direct in actie moeten komen.

Update 12:10: De storing is verholpen om 11:53 uur. Oorzaak was een defecte kabel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »