Kinderen lezen een boek in bibliotheek Het Kruispunt tijdens de officiële opening van Het Kruispunt

BARENDRECHT – Afgelopen week is bekend gemaakt dat Bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht genomineerd is voor de titel ‘de Beste Bibliotheek van Nederland 2018’. Samen met bibliotheken uit Amsterdam, Purmerend, Sittard, Veendam en Zwolle.

De komende maanden worden de bibliotheken bezocht door mystery guests en beoordeeld door een jury. Het publiek mag tussen 18 januari en 1 maart stemmen op hun favoriet. Op 20 maart 2018, tijdens het Nationale Bibliotheekcongres, wordt de winnaar bekend gemaakt.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet is een onafhankelijke vinder en verbinder van informatie. Die informatie kan te vinden zijn in een ander persoon, andere organisatie, online of in een boek. Met een uitgebreid programma met workshops, lezingen en cursussen kan iedereen kennis maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft ook geen lid te zijn om bij de Bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Foto: Kinderen lezen een boek in bibliotheek Het Kruispunt tijdens de officiële opening van Het Kruispunt



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht



« | »