Waarschuwing voor hondeneigenaren vanwege gebakken spons aan de Meerwedesingel

BARENDRECHT – [Foto’s] Hondeneigenaren aan de Meerwedesingel in Carnisselande worden via flyers gewaarschuwd voor gebakken spons. Iemand heeft langs de singel op hondenpoepbakken, verkeersborden en lantaarnpalen flyers opgehangen, hiermee worden hondeneigenaren gewaarschuwd dat ze moeten oppassen met hun hond omdat er gebakken spons is aangetroffen.

Update: De persoon die de waarschuwingen (foto’s) heeft opgehangen heeft zich gemeld. Buurtbewoonster Manon: “Mijn hond kwam vrijdagavond (7 juli) na het uitlaten met iets in zijn bek terug. Hij had het op zijn kussen gelegd om op te eten. Gelukkig zag ik het op tijd om het weg te nemen. Ik heb het in een zakje thuis. Het lijkt erg op gebakken spons en een gewaarschuwd mens telt voor twee dus vandaar dat ik de flyers heb opgehangen. We hebben verder niets meer gevonden.

Gebakken spons

Het komt regelmatig voor dat hondeneigenaren gebakken spons aantreffen en hier melding van maken. Het is echter niet altijd duidelijk of het daadwerkelijk om gebakken spons gaat of om iets soortgelijks, bijvoorbeeld purschuim of zwerfafval.

Weet u meer over deze waarschuwing of heeft u zelf gebakken spons aangetroffen, aan de Meerwedesingel of elders in Barendrecht? BarendrechtNU hoort graag van u.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »