Lunchroom Tuinhuis officieel geopend in MFA Kruidentuin

BARENDRECHT – [Foto’s] Stichting IJsselmonde-Oost is een samenwerking met Eiland Marlyne en basisschool De Hoeksteen aangegaan. IJsselmonde-Oost heeft zo een mooie dagbestedingsplek kunnen creëren voor mensen die momenteel door uiteenlopende redenen niet deel kunnen nemen aan reguliere arbeid.

De stichting is een lunchroom begonnen, het Tuinhuis. Deze is te vinden in het nieuwe gebouw aan de Kruidentuin 6a (nieuwe MFA).

Het Tuinhuis

Het Tuinhuis is onderdeel van de MFA Kruidentuin en wordt gebruikt als kantine van de sportzalen én als lunchroom. Elke dag worden er verse producten gebruikt en gebakken. De werknemers maken graag een heerlijke lunch voor gasten klaar. Daarnaast is het mogelijk om bij het Tuinhuis een high-tea te houden, taarten te laten maken voor speciale gelegenheden en om traktaties voor kinderen te laten verzorgen.

Opening

De opening wordt vandaag (Vrijdag 16 juni 2017) van 12.30 tot 16.30 uur met iedereen gevierd. Bezoekers en kinderen zijn welkom om een kijkje te komen nemen. Er staat een suikerspinnenkraam, Italiaans ijs en er worden verse hamburgers klaargemaakt. Ook zijn er dingen te doen als waterspelletjes en dansactiviteiten.

Openingstijden

De lunchroom is doordeweeks (ma-vr) geopend van 9:00 tot 16:00 uur. Het is mogelijk om binnen te lopen voor iets te eten/drinken, maar je kunt ook een afspraak maken voor bijv. een high-tea. Voor reizigers van/naar het NS station van Barendrecht heeft de lunchroom een koffie-2-go voor één euro.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »