Hondje

BARENDRECHT – Hondenbezitters uit de wijken Binnenland en Noord kunnen via een (online) enquête hun mening geven over onder andere honden-uitlaatgebieden en -losloopgebieden.

Met behulp van de uitkomsten van deze enquête kunnen de gemeente en Buurt Bestuurt het hondenbeleid verbeteren. Zodat u als hondenbezitter tevreden bent over de faciliteiten voor honden in uw wijk en zodat uw buurtbewoners geen overlast van honden in de wijk ervaren.

Vragen

Vragen waarop de gemeente graag uw antwoord zou willen horen zijn bijvoorbeeld ‘zijn er naar uw mening  genoeg honden-losloopgebieden in uw wijk?’, ‘worden de honden-uitlaat- en losloopgebieden volgens u goed schoongehouden door de gemeente?’ en ‘zou u het op prijs stellen als er dispensers komen met poepzakjes en een afvalbak?’.

U kunt de enquête uiterlijk 26 januari 2017 invullen. De enquête is al schriftelijk verspreid. Mocht u de enquête al schriftelijk ingevuld hebben, dan hoeft u de enquête niet nogmaals online in te vullen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »