Getuige auto te water gezocht: "Mijn vader vocht voor zijn leven"

BARENDRECHT – Afgelopen donderdagochtend belandde een automobilist op zijn kop in de sloot langs de 3e Barendrechtseweg ter hoogte van de begraafplaats. De zoon van de man die te water raakte is namens hem op zoek naar een getuige van het ongeval: “Er was een getuige, een Nederlandse mevrouw, die mijn vader aansprak en vroeg hoe het met hem ging. Mijn vader zou graag contact met haar willen opnemen.“, aldus zijn zoon Rayan.

De auto van de man raakte volgens zijn zoon van de weg tijdens een inhaalactie. De auto moest de inhaalactie afbreken toen de vrachtwagen voor hem ook besloot om een tractor in te halen: “Toen mijn vader de vrachtwagen en tractor probeerde in te halen, begon de vrachtwagen ook in te halen. Mijn vader zag dat en hij probeerde nog te remmen, maar door de gladheid van de weg verloor hij controle over zijn auto.

Update 19:40: Goed nieuws: De gezochte behulpzame mevrouw heeft zich vanmiddag (Zaterdag 5 november 2016) gemeld. De twee partijen zijn met elkaar in contact gebracht. Bedankt voor het delen en meedenken!

Ontsnapt uit auto

Rayan: “Mijn vader belandde op zijn kop in de sloot en de vrachtwagen stopte niet, maar reed gewoon door. Binnen een paar seconden was de auto al vol met water en modder. Mijn vader vocht voor zijn leven en kwam op eigen kracht weer naar boven. Hij had geluk omdat zijn zijraampje een stukje was geopend, waardoor hij kon ontsnappen.

Na het ongeval sprak een Nederlandse mevrouw de man aan, om te vragen hoe het met hem ging. De man komt graag in contact met deze mevrouw. Bent/kent u deze vrouw, neem dan contact op met BarendrechtNU via het e-mail adres: nieuws [@] barendrechtnu.nl (of klik hier).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »