Cheques uitgereikt van 'Cash voor je Club' actie in Carnisse Veste

BARENDRECHT – [Foto’s] Gymnastiekvereniging Barendrecht is de grote winnaar geworden van de ‘Cash voor je Club’ actie op de Carnisse Veste. De gymnastiekvereniging kwam als enige vereniging uit op een bedrag met 4 cijfers, ze hebben in totaal €1.519 euro opgehaald met de actie. De Maasoever Spoorweg haalde €967 op, BVV Barendrecht €920, Tennisvereniging Smitshoek €802 en Showgroep Liberté €791.

De bekendmaking en uitreiking van de cheques vond vanmiddag (Zaterdag 29 oktober 2016) plaats en werd gedaan door burgemeester van Belzen.

Cash voor je Club

De afgelopen weken kon het winkelend publiek munten verdienen bij aankopen op de Carnisse Veste. Deze munten konden worden gedeponeerd in bakken van de verschillende deelnemende verenigingen. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag. Onder de deelnemende clubs werd in totaal €5.000 verdeeld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »