Open huis bij Kunst Creatief in De Baerne

BARENDRECHT – Vandaag (Zaterdag 3 september 2016) hield de Stichting Kunst Creatief een open huis in De Baerne. Jong en oud(er) was welkom om te bekijken wat voor beeldende kunsten en creatieve cursussen Kunst Creatief te bieden heeft. Behalve meekijken was er ook de mogelijkheid om vandaag (Zaterdag 3 september 2016) creatief aan de slag te gaan. Docenten waren aanwezig om de verschillende kunstvormen te demonstreren en aan de bezoekers te laten zien.

Cursusaanbod

Kunstvormen die kunnen worden beoefend bij Kunst Creatief Barendrecht zijn o.a. schilderen, illustreren en tekenen (in diverse vormen), fotografie, steen & boetseren, bloem & groen (bloemschikken), kleien, edelsmeden, keramiek en aquarelleren. Speciaal voor kinderen is er o.a. “Strip & Games tekenen” en voor de nog jongere kinderen “Peuterkunst”: hier kunnen ze samen met bijvoorbeeld een oppasopa of oma aan de slag met verschillende materialen. Het volledige aanbod en formulieren om je aan te melden zijn te vinden via de website van Kunst Creatief.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »