Summer Kidsparty in de Oranjespeeltuin

BARENDRECHT – [Foto’s] Kinderen die lid zijn van Vrienden voor Vrienden Barendrecht, de Voedselbank en van de Oranjespeeltuin hebben vanmiddag (Zaterdag 13 augustus 2016) gezellig samen kunnen spelen tijdens de Summer Kidsparty in de Oranjespeeltuin.

Tussen 12:00 en 16:00 uur waren er in de speeltuin, naast alle bestaande speeltoestellen, ook springkussens en andere spelletjes te spelen. Voor de kinderen was er tevens iets te eten en te drinken: van een suikerspin en popcorn tot een glaasje drinken uit de sapjes fontein.

Kidsparty

Alle kinderen speelden vanmiddag, onder een stralend zonnetje, gezellig samen in de Oranjespeeltuin. Dankzij de Buurtsportcoach waren er extra spelletjes in de speeltuin te spelen zoals sjoelen, dammen en puzzelen. Wie het leuk vond kon vanmiddag (Zaterdag 13 augustus 2016) ook een rondje meerijden in een tuctuc van Eiland Marlyne. Dankzij de dames van de schminktafel liepen de kinderen met prachtig geschminkte gezichten door de speeltuin.

Vrienden voor Vrienden Barendrecht

Vrienden voor Vrienden Barendrecht zet zich in voor mensen in de regio Barendrecht die het financieel moeilijk hebben en bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een uitkering of de Voedselbank. Wil je ook (zo af en toe) je steentje bijdragen als vrijwilliger? Neem dan contact op met Suzanne Kok via vriendenvoorvriendenbarendrecht [@] outlook.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »