Supermarkt MCD, Marijkesingel, Barendrecht

BARENDRECHT – Donderdag 30 juni vindt in de Triomfatorkerk (Gebroken Meeldijk 150) een inloopavond plaats. Tijdens deze avond toont de gemeente het Voorlopig Ontwerp voor de gewenste uitbreiding van de MCD, dat in samenspraak met de klankbordgroep tot stand is gekomen.

U kunt op 30 juni tussen 19.00 uur en 21.00 uur op elk gewenst moment binnenlopen. Er worden geen centrale presentaties gehouden.

Klankbordgroep

Op 30 juni kunt u het voorlopig ontwerp bekijken en vragen stellen aan vertegenwoordigers van de klankbordgroep. In de klankbordgroep zitten vertegenwoordigers namens de omwonenden, de dr. Schaepmanschool, de firma Boon (MCD), de firma Lanvas (Vastgoed) en de gemeente. Momenteel wordt er nog gewacht op de uitkomsten van het akoestisch onderzoek. Omdat de gemeente de informatieavond niet over de grote vakantie heen willen tillen en graag uw mening hoort, tonen zij u op 30 juni alvast het Voorlopig Ontwerp.

Voorlopig Ontwerp bekijken

Mocht u op 30 juni verhinderd zijn, dan kunt u het Voorlopig Ontwerp vanaf vrijdag 1 juli tot en met vrijdag 8 juli in de MCD bekijken. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen kunt u op een antwoordformulier schrijven en inleveren bij de kassa. Ook tijdens de inloopavond is het mogelijk om uw reactie achter te laten. In het najaar informeren de gemeente over het vervolgproces.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »