"Cash voor je club" bij de Carnisse Veste: €5.000 voor verenigingen

BARENDRECHT – De Carnisse Veste constateert dat er steeds minder subsidies worden verstrekt voor verenigingen. Kun je als vereniging daarom een beetje steun goed gebruiken? Kom dan naar de informatieavond over de actie “Cash voor je club” op donderdag 16 juni om 18.00 uur bij Albert Heijn in winkelcentrum Carnisse Veste. Daar krijg je alle ins en outs te horen over de actie die Carnisse Veste speciaal voor het steunen van verenigingen heeft opgezet.

Munten inzamelen

Vijf verenigingen kunnen meedoen aan deze actie. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, geld binnenhalen. Want voor iedere €5,- die een consument tussen zaterdag 3 september en zaterdag 15 oktober bij de winkels in winkelcentrum Carnisse Veste besteedt, krijgt deze een Carnisse Veste munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverdisplay van de favoriete vereniging. De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum beneden in passage bij Albert Heijn en Jumbo. Hoe meer munten jouw vereniging uiteindelijk ontvangt, des te meer sponsorgeld zij verdient; in totaal is er maar liefst € 5.000,- te verdelen.

Zeer de moeite waard dus om je favoriete vereniging te steunen en je Carnisse Veste munten te doneren. De actie wordt in het najaar gehouden en duurt van zaterdag 3 september tot en met zaterdag 15 oktober 2016.

Aanmelden vereniging

Wil je meer weten over deze actie? Meld je vereniging dan aan voor de informatieavond op donderdag 16 juni a.s. om 18.00 uur bij Albert Heijn in het winkelcentrum. Aanmelden kan t/m woensdag 8 juni a.s. via carnisseveste [@] outlook.com.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »