Gezellige extravaganza kledingparty door Vrienden voor Vrienden Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag organiseerde Vrienden voor Vrienden Barendrecht de eerste party van dit jaar in de vorm van de glamour Kledingparty “Extravaganza”. Naast dat er weer volop kleding aanwezig was, dat kosteloos door de leden kon worden meegenomen, was er dit keer wat glamour toegevoegd aan de dag.¬† Er waren 2 stylisten aanwezig die de leden advies hebben verleend over stijl, kleur en accessoires, waarmee ze met de aanwezige kleding en schoenen een leuke outfit hebben verzorgd. Ook voor make-up en haar waren vrijwilligers aanwezig die zorgden voor de finishing touch. Het eindresultaat is vervolgens geshowd in een heuse modeshow onder leiding van muziek verzorgd door DJ Dennie.

Het was een gezellige middag met veel oude, maar ook veel nieuwe gezichten, die naast het grote aanbod aan kleding, nu ook op een andere manier zijn verwend. Voor beide partijen een zeer geslaagde dag.

Party

Voor de kinderen was er een kindertafel ingericht met kleurplaten en spelletjes, maar na de eerste tonen van de liedjes uit Frozen is er alleen nog maar gedanst. Er was ook speelgoed aanwezig wat mee naar huis genomen kon worden. De leden van Vrienden voor Vrienden Barendrecht konden zich van tevoren opgeven via de Vrienden voor Vrienden Facebook groep of e- mailadres vriendenvoorvriendenbarendrecht [@] outlook.com

Anja Louwe van Vrienden voor Vrienden Barendrecht: “We willen alle vrijwilligers en donateurs nogmaals hartelijk bedanken want dankzij jullie was deze dag een daverend succes en kunnen we dit realiseren.

Vrienden voor Vrienden

Vrienden voor Vrienden Barendrecht zet zich in voor mensen in de regio Barendrecht  die het financieel moeilijk hebben en bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een uitkering of de Voedselbank. Ze zijn altijd op zoek naar leden en vrijwilligers, dus meld u aan als u hulp kunt gebruiken of als u zelf wilt helpen. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Vrienden voor Vrienden Barendrecht of stuur een mailtje naar vriendenvoorvriendenbarendrecht [@] outlook.com!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »