€2.528 opgehaald voor KiKa met Dinnershow op het Calvijn Groene Hart in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De Dinnershow voor KiKa op het Calvijn Groene Hart heeft vanavond (Donderdag 18 februari 2016) ruim €2.500 opgebracht voor het goede doel. De show, georganiseerd door klas 2ap1, werd door 75 gasten bekeken. In de aula van de school werden de aanwezigen niet alleen getrakteerd op heerlijk eten, maar ook een avondvullend podium programma.

Leerlingen met uiteenlopende talenten traden alleen of in groepjes op. Op het grote podium werd dans, zang, poëzie, een goochelact en meer entertainment opgevoerd. De Kookclub van het Calvijn werkte ondertussen keihard door in de keuken om alle gerechten te maken.

KiKa

Bezoekers betaalden €25 per persoon om bij de Dinnershow aanwezig te zijn. Daarnaast werd er tijdens de show nog geld opgehaald door items te veilen. Aan het eind van de avond werd de cheque onthuld met daarop het totaalbedrag van €2528,50.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »