Plastic afval van IKEA restaurant loont voor Present Barendrecht

BARENDRECHT –Stichting Present krijgt steun van IKEA Barendrecht. Plastic afval uit het IKEA restaurant wordt sinds kort omgezet in een financiële bijdrage voor Present. “IKEA Barendrecht heeft aandacht voor duurzaamheid en is lokaal betrokken. Deze twee zaken worden gecombineerd nu IKEA de plastic doppen uit het restaurant opspaart voor Afval Loont. Daar worden deze ingeleverd ten bate van Present Barendrecht.“, aldus Pia van Dalen van Stichting Present Barendrecht

Marlies Davids van IKEA vertelt: “Op deze manier snijdt het mes aan meer kanten. Wij vinden het herbestemmen van afval een goede zaak en de opbrengst ervan komt ook nog eens terecht bij een lokaal goed doel. Wij bestemmen het graag voor Stichting Present omdat deze organisatie op veel manieren hulp biedt aan allerlei doelgroepen in Barendrecht, dus dichtbij huis.” Zij vervolgt met een lach: “Het is leuk om zo ons dopje bij te dragen aan de lokale gemeenschap! En het zou helemaal mooi zijn als nog veel meer bedrijven ons voorbeeld gaan volgen!

Meer weten over het werk van Present Barendrecht? Kijk op presentbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »