Winnaar bekend van naamwedstrijd voor mascotte van De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – De mascotte van recreatieboerderij De Kleine Duiker, een lief zacht lammetje, heeft een naam gekregen: Puk. De winnende naam werd ingediend door de vijf jaar oude Dean Kokjé. Dean wint een ponyritje voor twee personen.

Veel inzendingen

In totaal kwamen er 91 mailtjes binnen met suggesties voor een naam. Sommige namen werden door meerdere mensen ingediend. Ook hadden enkele namen betrekking op de naam van de boerderij.

Passende naam

De naam voor de mascotte moest makkelijk uit te spreken en te schrijven zijn. En liefst een naam die je goed kunt onthouden. De naam Puk voldoet hieraan en geeft bovendien een leuke verwijzing naar het feit dat een lammetje een klein dier is. Daarnaast is de naam neutraal: deze naam kan zowel voor een jongetje als voor een meisje.

Mascotte te koop

Puk de mascotte is te koop voor €10. De knuffel voelt heel zacht aan en rammelt als je hem schudt. Natuurlijk is hij veilig voor kinderen en je kunt kiezen uit een model met blauwe of met roze details.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »