Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – En feestje vier je mét elkaar. Uit die gedachte is het idee ontstaan om een Open toernooi voor de wedstrijddisciplines te organiseren. Het toernooi zal zaterdag 13 en zondag 14 december plaatsvinden in sporthal De Enk in Rotterdam.

Afgevaardigden van de verschillende disciplines steken de handen in elkaar en gezamenlijk worden de wedstrijddagen georganiseerd. De organisatoren vinden het een uniek idee waarin Gymnastiekvereniging Barendrecht vooral laat zien waar zij goed in zijn; samenwerken en plezier maken!

Zes wedstrijdrondes

Op zaterdag 13 december wordt de hele dag geturnd in verschillende niveaus. Turnsters van de 4e tot en met de 1e divisie hebben zich ingeschreven. Ruim voordat de inschrijving geopend was liep het al storm met aanvragen. Zes wedstrijdrondes zijn ingedeeld en nog heeft de organisatie mensen moeten teleurstellen. Het geeft aan dat er vraag is naar een toernooi in deze periode van het jaar ter voorbereiding van de landelijke KNGU wedstrijden.

Op zondag 14 december zal er een unieke combinatie plaatsvinden. Een individuele springwedstrijd naast een wedstrijd ritmische gymnastiek. Door een goede organisatie is dit mogelijk. In beide disciplines komen gymnasten in actie tot het allerhoogste niveau. Voor de RG wedstrijd komen zelfs verenigingen uit het hele land naar het Open GVB toernooi.

GVB Toernooi

GVB heeft ook organisatorische kwaliteiten in huis en vanaf het begin van 2014 hebben zij veel werk verricht om er een geslaagd toernooi van te maken. Aandacht voor de aankleding van de accommodatie, een strakke wedstrijdorganisatie en het betrekken van de sponsors bij het toernooi moeten het toernooi iets extra’s geven. Samen met meer dan 100 GVB-vrijwilligers zal het een mooi gymsport weekend worden. De GVB gymnasten die zich uiteraard allemaal op zater- en zondag zullen presenteren maken het feest compleet. Ook de jazzdans wordt hierin niet vergeten, zij zullen zondag een spetterende demo verzorgen. De Enk in Rotterdam zal een weekend lang rood, wit en blauw kleuren.

Toegang

Toegang tot Sporthal De Enk tijdens het jubileumtoernooi van GVB is €3,50 voor één dag of €5,00 voor beide dagen (prijs per persoon). Zaterdag wordt er geturnd tussen 8.00 en 20.00 uur, op zondag is dit tussen 8.00 en 17.00 uur.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »