BARENDRECHT – Morgen (Zondag 23 november 2014) (zondag 23 november) verzorgen violist Peter Stein en cellist Gerhart Darmstadt het koffieconcert van de Stichting Barendrecht Klassiek. Deze Duitse musici, Peter Stein, veelgevraagd concertmeester en Gerhart Darmstadt, hoogleraar uitvoeringspraktijk van de 17e en 18e eeuw, staan garant voor een concert op hoog niveau, finale van de activiteiten rond de 300e geboortedag van Carl Philipp Emanuel Bach.

Onder het motto: “om de ziel te raken”, wordt de plaats van de muziek van Carl Philipp Emanuel in de tijd geïllustreerd met muziek van Telemann, vader en zoon Bach, Stamitz en Mozart. Diens duo voor viool en altviool en vijfsnarige cello.

Bezoeken

Het concert in de Hervormde Dorpskerk Dorpsstraat 146 (naast de watertoren) begint om 12 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk. Koffie en thee staan klaar, vanaf half 12 en na het concert. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn welkom.

De activiteiten van de Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij sponsoren. Meer informatie: barendrechtklassiek.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »