Griezelen bij halloweenoptocht door de wijk Nieuweland in Barendrecht (door OBS de Draaimolen)

BARENDRECHT – Op vrijdagavond 31 oktober organiseert de Buurt Bestuurt in samenwerking met buurtbewoners en de Buurtsportcoach Barendrecht een spannende Halloween speurtocht! Waar buurtbewoners zich samen met de Buurt Bestuurt inzetten om de wijk en buurtbewoners een griezelig tintje te geven, zorgt de buurtsportcoach voor een leuke en uitdagende Halloween speurtocht voor de jonge griezels onder ons!

Halloween speurtocht

De speurtocht start om 18.30 bij sporthal Vitaal (Kruidentuin 7) en zal na een spookachtige tochtje door de wijken Binnenland en Noord ook weer eindigen. Om 18.30 start een griezeltocht aangepast voor kinderen in de leeftijd 4 tot 7 jaar. Aansluitend zal de groep van 8 tot 12 jarige deelnemers van start gaan.

De Halloweentocht is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en duurt ongeveer een uurtje. Ouders en begeleiders zijn meer dan welkom om de kinderen te helpen tijdens de tocht en mogen natuurlijk ook gewoon zelf meespoken.

Deelnemen

De kosten bedragen € 1,00 per deelnemer. Wij vragen alle kinderen zichzelf zo mooi, leuk en griezelig mogelijk aan te kleden. De allerbeste griezel krijgt van de Buurtsportcoach een leuk cadeautje!

Aanmelden voor de Halloweentocht is verplicht. Dit kan door naam en leeftijd te mailen naar buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl Wij hebben er spookachtig veel zin in, jij komt toch ook!?

Halloween in Barendrecht

Zie ook de BarendrechtNU Agenda voor andere (gratis) halloweenoptochten en activiteiten

Foto: Halloweenoptocht bij basisschool De Draaimolen (2013).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »