BARENDRECHT – In navolging van het grote succes van de afgelopen jaren organiseert Roparun team 120 (Team Melius) op zaterdag 13 december 2014 de 4e Team Melius Spinning Marathon in Wellnesselande te Barendrecht. Deze keer nog beter opgezet, professioneler aangepakt en gezelliger!

De Spinning Marathon is van 11:00 – 15:00 uur in Wellnesselande te Barendrecht. Alle opbrengsten zijn voor de Stichting Roparun.

Spinning Marathon

Tijdens deze Spinning Marathon, gegeven door 4 top instructeurs van binnen en buiten Wellnesselande, wordt u niet alleen opgezweept door de beste beat en instructeurs, maar zal in het vierde uur de beat life door Pieter worden ingezet voor een echt feestje.

Na de Spinning Marathon gaan we de dag gezellig afsluiten met heerlijke lounge muziek en een goed glas wijn, bubbels en een bierproeverij. Ook valt er van alles te proeven en kunnen mooie wijn- en biercadeau ‘s worden gekocht voor een gezellig avondje. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel!! Kortom een fantastisch evenement.

Meer informatie en inschrijven of neem contact op via spinning [@] teammelius.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »