20 september: Open dag bij lokale radio Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 20 september houdt de lokale omroep van Barendrecht, ExxactFM een open dag van 12:00 tot 17:00 uur. Dit jaar bestaat de omroep 25 jaar en dat mag niet ongemerkt voorbij gaan.

In 1989 opgericht door een aantal enthousiaste radiomakers uit Barendrecht onder de naam BarendrechtFM. Begin deze eeuw is de naam, mede door het grote zendbereik en de vele luisteraars buiten Barendrecht veranderd in ExxactFM. Een omroep die vanaf het begin midden in de samenleving heeft gestaan met kwaliteitsprogramma’s over Barendrecht.

Vele hoogtepunten zijn de afgelopen 25 jaar op te noemen; het CO2 debat in het Kruispunt met de ministers Cramer en van der Hoeven, de uitzending vanaf de Euromast, Roparun radio, uitzending van de raadsvergaderingen en onlangs nog de opsluiting van drie radiomakers voor de actie ‘serious request’ bij Het Houten Hok in Heerjansdam.

De studio deuren gaan open om 12:00 uur in het gebouw ’t Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat in Barendrecht (achter de Middenbaan). Kom radio kijken en radio maken!

Misschien schuilt er wel in jouw een nieuwe Voice of Barendrecht? of ben jij geknipt als producer, geluidstechnicus of social media schrijver? Bezoekers van de open dag kunnen een kijkje nemen in de DJ- en presentatie studio van ExxactFM. Tevens is er voor iedere bezoeker een leuke attentie. De open dag is leuk voor jong en oud!

De lokale omroep zal deze dag ook haar nieuwe logo presenteren en wordt de nieuwe website in gebruik genomen. De studio’s van ExxactFM zijn te vinden in het gebouw ’t Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat in Barendrecht. ExxactFM is te beluisteren in de ether op 106.4, op de kabel op 105.9 en op exxact.nl wereldwijd!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »