Halloween speurtocht en knutselen in de Carnisse Veste

BARENDRECHT – Dit jaar staat winkelcentrum Carnisse Veste weer helemaal in het teken van Halloween. Op zaterdag 26 oktober is iedereen van 12:00 tot 16:00 uur welkom voor een spooktaculaire middag vol griezelige momenten met spelletjes en natuurlijk een traktatie.

Verken 5 verschillende locaties binnen Carnisse Veste en verdien op een speelse manier de oplossing van de speurtocht. Als beloning wacht een angstaanjagend presentje op je. De start is aan de kant van het Havenhoofd bij Jaya’s. Je kunt je ook laten schminken.

Halloween

Op de vijfde locatie kun je op de foto met je Halloween outfit. Deze foto wordt vanaf maandag 28 oktober geplaatst op de Facebook pagina van Carnisse Veste, waarna er gestemd kan worden op de leukste en meest creatieve outfits door volgers van de pagina en familie en vrienden t/m woensdag 6 november 13.00 uur.

Heb je de meeste likes verzameld, dan ontvang je een Intertoys waardebon van maar liefst 50 euro. Degene met de één en twee na meeste likes mogen bij Intertoys iets moois uitzoeken ter waarde van 25 euro.

Dus trek je griezeligste kostuum aan en kom genieten van een middag vol Halloweenplezier in Carnisse Veste!

Artikelfoto: Halloween activiteiten in de Carnisse Veste in 2021.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« |