Tennispark, Tennisvereniging Barendrecht (TVB)

BARENDRECHT – Het is weer tijd om de tennisrackets af te stoffen en de schoenen te strikken, want het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een spetterende opening bij Tennisvereniging Barendrecht? Op zaterdag 30 maart nodigt de vereniging iedereen uit om samen met hen te komen genieten van een dag vol plezier, sportiviteit en gezelligheid.

Vanaf 09.30 uur worden alle geïnteresseerden verwelkomd met een bak koffie of thee. Het bestuur en de trainers van TVB staan klaar om iedereen kennis te laten maken met de warme sfeer en de vele mogelijkheden die de vereniging te bieden heeft. Na een hartelijk ontvangst krijgen bezoekers om 10:00 uur een presentatie met alle ins en outs over TVB, gevolgd door een rondleiding langs de tennisfaciliteiten. Voor de snelle beslissers is er zelfs de mogelijkheid om ter plekke lid te worden, met een welkomstcadeautje als kers op de taart.

De open dag is niet alleen bedoeld voor potentiële nieuwe leden, maar ook voor bestaande leden die afgelopen winter lid zijn geworden. Voor hen is er specifieke informatie beschikbaar om het komende seizoen optimaal te benutten. Heb jij vrienden of familie die overwegen om te gaan tennissen? Nodig ze vooral uit voor deze gezellige dag! TVB kijkt ernaar uit om alle tennisliefhebbers te verwelkomen en samen een fantastisch seizoen tegemoet te gaan.

Opening nieuwe terras

Na de Open dag is het tijd voor een bijzonder moment: de officiële opening van het nieuwe terras en overkapping. De opening wordt om 13:30 uur verricht door niemand minder dan burgemeester Schneider, die de champagne zal laten knallen om het seizoen feestelijk in te luiden. Een moment om samen van te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Speciaal voor de senioren spelers organiseert de vereniging Stampertjesdag: een leuke activiteit om het seizoen goed van start te laten gaan. Met een mix van tennis, gezelligheid en misschien zelfs een vleugje competitie belooft het een dag te worden om niet te vergeten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »