22 dec: Kerstwandeling 'Bethlehem in Barendrecht' door de Oranjewijk

BARENDRECHT – Stichting Hart voor Barendrecht organiseert voor de 9e maal de kerstwandeling, voorheen ‘Bethlehem in Barendrecht’ genaamd, dit jaar ‘Toekomst vol van Hoop’. De wandeling concentreert zich in en rond het centrum in Carnisselande op 16 december 2022.

Langs een sfeervol verlichte route van ca. 2,5 km worden 14 taferelen uit het kerstverhaal gespeeld. Veel vrijwilligers, de Zorgnijverij en het Albeda Beauty & Fashioncollege te Rotterdam zijn hard aan het werk voor de taferelen met Romeinse soldaten, de drie Wijzen en met attributen voor een nieuw tafereel: Zacharias in de tempel.

Iedereen is vrijdag 16 december 2022 van harte welkom om mee te wandelen. Je kunt starten tussen 18:00 en 19:00 uur vanaf de parkeerplaats van kerkelijk centrum Carnisse Haven (Noordersingel 30, Barendrecht). Deelname is gratis. Aan het eind van de wandeling staat warme chocomelk klaar voor de deelnemers.

Kom bij voorkeur op de fiets of met openbaar vervoer i.v.m. beperkte parkeerruimte.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »