De Kleine Duiker, Zuidpolder, Barendrecht (vanuit de lucht)

BARENDRECHT – De hele zomervakantie is er op recreatie- en kinderboerderij De Kleine Duiker een leuke interactieve mediaroute voor kinderen. Kinderen en (groot)ouders kunnen zich vermaken met opdrachtjes op allerlei plekken op de boerderij. Op zaterdag 2 juli van 13.00 tot 16.00 is de feestelijke opening, deze wordt gevierd met een optreden van zanger, verteller en poppenspeler Gerard Laurens.

Gerard presenteert een vrolijk programma met voorlezen en liedjes over letters, pannenkoeken, ijsjes, en bootjes van papier. Vergezeld door zijn gitaar en meneer poppetje, maakt Gerard er een feestje van. De voorstelling duurt een half uur en wordt drie keer gegeven: 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Iedereen is van harte welkom op De Kleine Duiker, aan de 3 e Barendrechtseweg 511. De toegang is gratis!

Media opvoeding

De mediaroute, een samenwerking van het Centrum Jeugd en Gezin Barendrecht (CJG) en de Bibliotheek AanZet, is vanaf 2 juli 13.00 beschikbaar tijdens de openingstijden van De Kleine Duiker.

Dit jaar besteden CJG Barendrecht en de Bibliotheek AanZet extra aandacht aan mediaopvoeding van kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Gedurende het jaar organiseren zij inspirerende themabijeenkomsten en demonstraties voor ouders en hun kinderen over apps en andere media. Het themajaar wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »