Woensdag 25 mei: Fancy fair bij Groen van Prinsterer voor hulp aan Oekraïne

BARENDRECHT — De oorlog in Oekraïne is nu al een paar maanden gaande en we worden dagelijks geconfronteerd met schokkend nieuws. Ook op De Groen van Prinstererschool komt dit ter sprake in de klas, leerlingen denken er over na en we gaan met elkaar in gesprek over de situatie in dit land, waar veel hulp en geld nodig is.

Daarom organiseert de school samen met de leerlingen van de groepen 6 t/m 8 op de locatie Stellingmolen een fancy fair: “Zo willen we laten zien dat wij betrokken zijn en ons steentje bijdragen om de mensen in Oekraïne te helpen.”.

De fancy fair zal plaatsvinden op woensdag 25 mei van 12:30 uur tot 13:30 uur. Het geld dat wordt opgehaald gaat naar het Rode Kruis, ten bate van de actie: “Help de slachtoffers van het geweld in Oekraïne”.

Ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om te komen kijken en iets te kopen. Bij de verkoop denken we aan boeken, speelgoed, zelfgebakken koekjes, plantjes. Er is geknutseld en daardoor zijn er mooie dingen te koop. U kunt hierbij denken aan beschilderde vriendschapsstenen, armbandjes enz. Laat u verrassen!

Er wordt muziek gemaakt en in de klassen en op het plein is van alles te doen en te zien: “Wij hopen op mooi weer, veel belangstellenden en een fantastisch opbrengst!

Artikelfoto: Het schoolplein van de Groen van Prinsterer aan de Stellingmolen in BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »