Inzameling van start voor Bethelbazar: "Na 2 jaar nu weer inzameling voor een echte Bethelbazar"

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag werden de deuren van de containers op het plein van de Bethelkerk opengezet. In de containers worden spullen ingezameld voor de Bethelbazar die op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei gepland staat. Na twee jaar van alternatieve geldinzamelingsactiviteiten zoals de Bazarwinkel, wordt nu weer ingezameld voor een echte Bethelbazar op het parkeerterrein bij de Bethelkerk.

Tijdens de bazar is er o.a. een grote tweedehands markt op het plein en antiek verkoop binnen in de zaal van de Bethelkerk. Met de Bethelbazar wordt geld ingezameld voor vier goede doelen: Stichting Welzijn kinderen van Bal Anand (India), Kerk in Actie, project Renacer, (hulp aan Venezolaanse vluchtelingen in Colombia), Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo) en Stichting Present Barendrecht.

Inzameling

De inzameling gaat de komende 6 weken nog door: Op de vrijdagavonden 8 april, 22 april, 29 april, 6 mei en 13 mei tussen 19:00 en 20:30 uur en op zaterdag 16 april tussen 10:00 en 11:30 uur.

Spullen die in een goede staat verkeren en goed verkoopbaar zijn worden ingezameld. Welkom zijn bijvoorbeeld elektronica, huishoudelijke apparaten, boeken, CD’s, DVD’s, platen, serviesgoed, speelgoed en keukengerei, kunst en antiek zoals oud glas en kristal, zilveren en verzilverde voorwerpen en ook vintage en brocante spullen. Kleding en meubels kan de Bethelbazar niet gebruiken.

Artikelfoto door: Huib van Zessen

 

« | »