Eben-Haëzerkerk, Voordijk, Barendrecht

BARENDRECHT – In de Eben-Haëzerkerk zal op zaterdag 9 april van 9.00 tot 11.00 uur een beurs met tweedehands voorjaars-en zomerkleding plaatsvinden. Er wordt kleding voor jongens en meisjes verkocht vanaf maat 86 en eigentijdse kleding voor tieners. De kerk staat aan de Voordijk 252 in Barendrecht, de ingang van de beurs is aan de Dudokdreef.

Kleding kopen kan uitsluitend tegen contante betaling. Bovenop de aankoopprijs komt vijftien procent en van de opbrengst gaat vijftien procent af. De opbrengst is voor de noodhulp aan vluchtelingen Oekraïne.

Kleding inleveren

Kleding inleveren (geen schoenen, nachtkleding of speelgoed) kan vrijdag 8 april van 14.00 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. De administratiekosten per verkoopnummer zijn twee euro. Maximaal 25 stuks per nummer.

Zaterdag 9 april kunnen verkopers van 13.30 tot 14.00 uur de opbrengst van hun verkochte kleding alsook hun niet-verkochte kleding weer ophalen. Een verkoopnummer aanvragen kan via kledingbeursbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »